Jag saknar min Line och hennes underbara musiktips!



ska det vara en rubrik här?

Godkväll! eller oj vad klockan är mycket. Dagen har jag haft Tyska och en liten lektion där vi såg på en dokumentär. Intressant! Under dagen har jag varit på mattestugan ( sjukt bra) dvs extra matte som finns till för alla som antingen kommit efter eller bara vill öva. Sedan satt jag kvar till fyra och skrev klart min Aktöranalys och en ammanfattning till ett seminarie som vi ska ha imorgon. Jag börjar tio och  slutar halv två, underbart!  
Ha en grym kväll!


Dagens:
Tunika Saint Tropez
Byxor Replay
Skor Palladium

Musik och plugg bästa kombinationen!

Plugg och musik är den bästa kombinationen. Nästan den enda som verkligen gör en avslappnad & det ger mig ett lugn. Vissa tycker att det är jobbigt att ha musik på, och de har svårt att koncentrera sig. Men jag koncentrerar mig till och med bättre. Det spelar inte någon roll vad för musik som spelas bara det är musik. Som tillexpempel idag satt vi och pluggade, jag kunde koncentrera mig även om det var hög ljudnivå och jag fick gjort dubbelt så mycket som vissa andra!
Dagen har varit intensiv och jobbig. Den struntar vi i.
PUNKT.

jag blir GALEN

Dessa helvetes datorer. Dom funkar inte, eller så är dom sönder. Jag blir helt galen. Denna dagen är förjävlig.......

Kass uppdatering!

Hej dålig uppdatering här. Men har mycket att göra denna veckan. Sitter kvar i skolan och skriver en aktörsanalys om USA:s roll i spelet om Afghanistan. Det kan bli en lång natt, haha! Nej men det finns så mycket och det är så stort och brett. Nu ska jag möta upp Andrea en liten stund sedan ikväll blir det Balpsalm och kanske en provsjungning för "happy day" men jag vet inte om jag ska det eller ej.. Ha en underbar dag!



Söndag åter igen, slut på det roliga!

Lämnade av Line för några timmar sedan. Sorgligt jue, hatar farväl! Det är det absolut värsta jag vet. Helgen har förövrigt varit grym och underbar! MYCKET skratt och goa minnen! Shopping, massa film och godis! Underbart helt enkelt. Men om en månad är det dags igen, för då intar Stockholm och Skåne Göteborg för reunion party!
Nu blir det Ensam Mamma Söker och en kopp te.

Finbesök!

Skall snart ner till Centralen och hämta min fina vän.! Vad mer kan man säga? Jag är glad!

Lättnad är den bästa känslan

Visst är det skönt att känna sig lättad när man har haft press? Det är som allt bara sugs ur en och man blir glad för att det är över. Precis den känslan har jag just nu, och tänka sig vad härligt det känns! Den som inte tycker det må vara konstig för det är så skönt! Det jag är lättad över är engelskan, alla frågor är äntligen skrivna(!)
Idag har jag haft en lektion som knappt var värd att gå på. Den började 8.15 och slutade en timme senare. Sen var vi lediga resten av dagen med eget arbete! Är sjuk och förskyld men inget hindrar mig! Imorgon får man besök från  Line det ska bli sjukt kul att ses. Vi har inte setts sen Torquay!!!!

Dagens:
Jacka GT
Jeansleggings MQ
Linne GT
Skor CAT


Det går änna på va?

Herrejösses vad dagarna går snabbt, och tack för det! Idag var det skolfoto inte speciellt intressant och hade världens jobbigaste schema ändring/rast. Hade skolfoto halv nio sedan två timmars håltimme sen matte en timme. Två timmar efter det igen! Tur att jag bor så nära! Efter lunchen skulle klassen till Svenska Mässan på en workshop som GP och TU hade satt ihop ganska intressant men vi satt ner i 3 timmar (!). Man fick ont i baken!!!  

R.I.P

Är jävligt piss off nu.. Min mobil har tagit sitt liv och snart gör jag detsamma. Hejdå

Ny vecka, nya inlämningar!

Ny vecka, måndag. Satt uppe halva natten för att följa valvakan. Visst var det spännande??? Synd bara att idioterna SD kom med...  Ni får tycka jag är nördig men det är faktiskt jävligt intressant i vissa fall. Så idag är jag död, och lite små irriterad både på vädret och på skolan. Skolan ger en mer och mer läxor, mer till dagen därpå. Fick sitta kvar i skolan nästan två timmar efter jag hade slutat och skriva på en text om skillnader mellan Afghanska (säger man så) och det Svenska valet på ENGELSKA. Även om det inte är speciellt svårt är det ändå lite klurigt.. Nu sitter jag och skriver en Caselogg (analys papper)  om valet i Afghansistan. Om två timmar kommer Sebastian och pluggar matte med mig! MÅSTE MÅSTE MÅSTE!!

VEM VINNER VALET?

VEM VINNER VALET? Mona eller Reinfelt?

Home Sweet Home!

Nu är jag hemma efter fyra dagar på Österlen. Härligt men gud vad det har blåst! Man blåste nästan bort, haha!
Även om det har regnat och blåst, så har vi haft grymt kul! Vi har åkt runt (matilda har kört en bit) runt om på Österlen.. Vi var bland annat i Kivik och runt där. Mycket mysigt! Massa äppelodlingar överallt. Så denna helgen har varit jättemysig!

BILDER:









Nästan framme!

Nu är vi nästan framme i vallby. Blev hämtad nio imorse, så är lite seg. Nu har vi käkat på donken och jag är jättemätt! Ikväll blir det väl ut på åkern vad vet jag! Nu sitter vi i bilen och vi har en traktor framför oss! Vi är på landet.

jag är ledig & trött!

Satt igår uppe halva natten och skrev en uppsats, men blev inte klar,och ni kan ju föreställa er själva vilket skick och humör man är i dagen efter. Men det känndes  jäkligt skönt att lämna in uppsatsen i Joakims fack innan man gick hem. Hoppas att det blev bra, och att det var värt allt slit!!  Jag känner på mig att det börjar bli mycket nu, kanske lite för mycket samtidigt. Nu sitter jag och ser på Idol från igår. Imorgon drar jag till Skåne med matilda vi kommer hem på söndag igen, det ska bli kul! Vi är lediga torsdag och fredag! Kanske inte blir lika mycket uppdate, men bilder och sånt kommer iallafall.


Vittra gillar verkligen att ge saker till nästa dag

Fråga mig inte om debatten. Nu sitter jag här och skriver på en reflektion om debatten och grupparbetet på minst 2-4 sidor tills imorgon.. roligt värre! Sebastian kommer om en halvtimme och jag har verkligen inte tid. Men man får se det som en god sak eller något liknande. Ha en grym kväll, det ska jag iallafall försöka ha!



Sängen väntar!

Åh varför gick jag ens upp i morse? Vi hade gympa nu klockan nio och det var bara överskattat. Vi gjorde inget kul & knappt något vettigt. Så nu sitter jag här hemma har precis tagit en lång dusch och har tre timmars rast. Nu drar jag mig mot sängen med en stor varm kopp té  och plugga politik i regnrusket. Gud vad det regnar, blev helt plaskeblöt påvägen hem. Men det är ju meningen att paraplyer skall fungera när det regnar!!Vi har debatt senare idag klockan ett, så önska mig lycka till! Sedan kommer Sebastian vid fem och då skall vi plugga matte, sedan blir det balpsalm för hela slanten och sjunga gospel! JUST LOVE IT!
Ha en bra daag!

MUF eller inte?

Goddag,antar jag att det fortfarande är? Kanske inte så noga. Vilken tid det tog imorse innan jag orkade gå upp från min varma härliga säng. Jag HATAR måndagar, värre finns nog inte. Men dagen var ändå rätt chill hade matte sen Case och alla hade datorerna samtidigt och ni kan ju tänka er vad som händer när alla datorer är upptagna. Jo, det blir helt kaos. Datorerna jobbar i 1km /h och allt blir bara jobbigt och stressande. Så vi drog hem till mig och skrev ut några papper tills debatten imorgon! Sedan hade vi håltimme så jag gjorde jättegod omelett till mig och Caroline. Jag utnyttjar verkligen att jag bor så nära skolan (3 min!) Men det är chill och jag hade nog inte pallat om jag hade bott kvar i Örgryte. Sedan var det att pallra sig tillbaka och ha tyska i en timme. Vår grupp är sämst, vi kan nästan ingenting. Jag kommer knappt ihåg något från grundskolan, pinsamt värre! Nu ska jag lägga mig i min obäddade säng, lyssna på härlig musik och skriva debatt argument tills imorgon. Politik är ändå intressant! Funderar på att gå med i MUF? Vad säger ni? Är det värt? Både mamma och pappa har varit med och de säger att det är sjukt kul! hmm... jag får tänka på saken.



Pontus Båth- Sjukt cool snubbe och duktig desutom!

Ord kan inte beskrivas, men han gjorde min kväll!




Plugg för hela slanten!

23 stycken jobbiga tyska glosor, kan det bli sämre?
Dom går inte in i mitt huvud, jag måste vara trög eller något ;p



Uppfräschning!

Godmorgon, sovit gott? Det har iallafall jag gjort! Igår hittade jag en hemsida med världens snyggaste glasögon. Märket heter E&E och är två norrlännska designers idé. Jag har nämligen länge letat efter nya glasögon. Men har inte hittat några direkt märkvärdiga. Dessa glasögon är i fönsterglas tyvärr, men man kan sätta in riktigt glas som är anpassat till glasögon. Hur snygga som helst, och ganska billiga också! Jag är liksom lite kär, som tur finns en återförsäljare i Göteborg så dit måste jag gå nästa vecka! Detta blir ett måste köp!!
E&E Boden brunE&E Boden brun
 Det är unisex modeller!
E&E Luleå svart 599:-E&E Åre sköldpaddsmönster 499:-


.


Dagens:



Jacka Levis
Klänning Bikbok
Legging & converse

Lite morgon musik!



Tack Greta för det underbara tipset på denna låt!

I'm back!

Jag var tvungen. Tvungen och tvungen. Men jag har haft ett sug efter bloggandet ett tag nu och nu såhär på kväll kvisten bestämde jag mig verkligen. Tog tummen ur röven helt enkelt! Så jag antar att det blir en liten utmaning eller något liknande! Det är ju inte roligt att bara läsa andras bloggar, man vill ju ge något tillbaka. Men jag klarade att göra mina egna grejer och fixa, är faktiskt ganska stolt över mig själv. Dock inte för headern, men detta är bara tillfälligt! Nu ska jag ta lite skönhetssömn, för imorgon blir det en sväng i Haga med Nelly. Bilder kommer från morgondagen!

 
Bilden är från Italien i sommras.


RSS 2.0